Legal Top Talent groeit!

Ken of ben je iemand die interesse heeft om recruitment ervaring op te doen naast zijn/haar studie? We zoeken een enthousiaste/ondernemende student met een voorliefde voor HR/recruitment. Je werkt aan de Herengracht in Amsterdam in een ondernemende setting aan de doorontwikkeling van het meest succesvolle juridische wervingsbureau voor rechtenstudenten.

Functieomschrijving
Legal Top Talent is een jong, snelgroeiend bedrijf waar je ook op strategisch niveau kunt meedenken en er veel ruimte is voor initiatief. Legal Top Talent zoekt een student die interesse heeft in recruitment. Als stagiaire heb je een brede rol. Je bent onder meer nauw betrokken bij de werving en selectie van studenten en net afgestudeerde juristen voor business courses, stages en banen. Je onderhoudt contacten met kandidaten en opdrachtgevers. Ook bedenk je nieuwe content voor de social media kanalen. Legal Top Talent houdt ook kantoor met diverse andere bedrijven waardoor je gedurende je stage hiervan ook een goed beeld kan krijgen.

Functie-eisen

 • Je bent een hbo- of wo-student en hebt interesse in recruitment;
 • Je hebt een toegankelijke persoonlijkheid, legt makkelijk contact en bent discreet;
 • Je bent analytisch en administratief sterk, goed georganiseerd en werkt
  nauwkeurig;
 • Je bent commercieel ingesteld, proactief, nuchter en vindt het niet erg als
  duizendpoot te fungeren;
 • Je vindt het leuk om op strategisch niveau mee te denken en neemt graag initiatief;
 • Je bent resultaatgericht en kunt goed schakelen tussen verschillende
  werkzaamheden.

We zoeken iemand die ons team komt versterken voor een minimale periode van 4 maanden voor 3 tot 5 dagen per week, we zijn hierin flexibel. De stage is dus ideaal te combineren met je studie. Als jij een enthousiaste student bent die de ins en outs van het commerciële recruitmentvak wil leren dan is dit de perfecte stage voor jou.

Heb je interesse of vragen?
Neem dan vrijblijvend contact op met Paula: paulaterbeek@legaltoptalent.nl (06-22173613)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *