Legal Top Talents aan het woord

Interview met Daan Overwater – Advocaat-stagiair bij Dentons

Daan Overwater is in november begonnen als advocaat-stagiair op Banking & Finance bij Dentons. Tijdens zijn studie raakte hij via Legal Top Talent in aanraking met Dentons en andere kantoren. Wij spraken Daan over wat hij aan Legal Top Talent heeft gehad tijdens zijn oriëntatie en welke tips hij heeft voor studenten die nu voor […]

Interview met Hannelore Vanderveen – Advocaat-stagiaire bij Allen & Overy

Hannelore Vanderveen is sinds kort advocaat-stagiaire op de afdeling Competition bij Allen & Overy. Ze heeft tijdens haar studie via Legal Top Talent kennis gemaakt met verschillende kantoren, waaronder Allen & Overy. Wij spraken haar over de tips & tricks van het oriëntatie- en sollicitatieproces en de toegevoegde waarde van Legal Top Talent. Hoe ben […]

Referenties

Er wordt altijd heel snel op mijn mails en telefoontjes gereageerd. Het is fijn om een overzicht te krijgen van alle business courses/masterclasses die er zijn. Ook krijg ik altijd veel tips mee voor een sollicitatiegesprek of een motivatiebrief.

Ik heb altijd heel erg het gevoel dat er goed wordt meegedacht over wat ik eventueel zou kunnen gaan doen en dat is een prettig gevoel. Ook waardeer ik het dat ze altijd heel benieuwd zijn hoe een gesprek is gegaan, en – net als ik zelf – ook heel enthousiast zijn als iets is gelukt (sollicitatie, assessment, motivatiebrief schrijven etc.).

Doordat Legal Top Talent uiteindelijk de selectie maakt, weet je dat het echt alleen maar goede kandidaten zijn. Daarnaast is het door de persoonlijke benadering van student-op-student een minder grote stap voor studenten om ‘mee te doen’.

Erg behulpzaam vanaf het eerste moment. Goed bereikbaar. Altijd veel gehad aan informatie m.b.t. bijvoorbeeld procedurele aspecten van de sollicitaties.

“Persoonlijke aandacht.”

“Contact is altijd op een makkelijke, relaxte manier.”

“Het persoonlijke contact, je komt een beetje ‘via via’ binnen.”

“Goed bereikbaar, snel en direct contact.”

“Enthousiasme, professionaliteit, inlevingsvermogen.”